Správy

Online platba kartou cez Barion

Dec 07, 2023

Online platba kartou cez Barion

Čo znamená Barion?

Barion je služba pre elektronické platby. Umožňuje pohodlné a bezpečné platby bankovou kartou alebo predom načítaným zostatkom v našom online obchode.

Barion Payment Zrt., ktorá službu poskytuje, je výdavcom elektronických peňazí pod dohľadom Maďarskej národnej banky, s licenciou číslo: H-EN-I-1064/2013.

 

Ako môže byť platba kartou pohodlnejšia?

Na platbu kartou nie je potrebná registrácia. Stačí zadať číslo vašej karty, dátum expirácie a CVC kód na zadnej strane, ako aj platnú e-mailovú adresu.

Ak sa však zaregistrujete, už nikdy nebudete musieť opätovne zadávať údaje svojej karty na žiadnom Barion prijímacom mieste, na platbu postačí vaša e-mailová adresa a heslo. To nie je len pohodlné, ale aj zvyšuje vašu bezpečnosť!

Na platbu môžete použiť:

  • Mastercard alebo Maestro bankovú kartu
  • Visa alebo Electron bankovú kartu
  • Amex bankovú kartu

 

Plaťte pohodlne bez bankovej karty!

Ak nemáte bankovú kartu, na platbu môžete použiť predom načítaný Barion zostatok, ktorý môžete doplniť bankovým prevodom alebo vkladom v hotovosti, a taktiež naň môžu posielať peniaze aj vaši známi. V tomto prípade na platbu stačí zadať vašu e-mailovú adresu a heslo.

Bezplatne

Platba kartou je pre zákazníka bez poplatku. Registrácia a Barion mobilná aplikácia, ako aj prijímanie a odosielanie peňazí, sú bezplatné. Neexistujú žiadne mesačné poplatky. Správa Barion zostatku je tiež bezplatná, bez vstupných alebo mesačných poplatkov. Existujú skromné poplatky za doplnenie a výmenu zostatku, ale doplnenie bankovým prevodom je bezplatné.

Barion Aplikácia

S aplikáciami Barion môžete sledovať svoje nákupy, spravovať váš Barion zostatok, ako aj posielať alebo prijímať peniaze.

 

Bezpečnosť je dôležitá!

Servery Barion sú chránené 256-bitovým SSL šifrovaním od Norton/Symantec/Verisign. Pred platbou vždy skontrolujte, či skutočne zadávate údaje potrebné na platbu na bezpečnom serveri Barion. Váš prehliadač zelenou farbou indikuje, ak je platba bezpečná, a identifikuje majiteľa platobnej stránky ako Barion Payment Inc [HU].
Barion má certifikát PCI DSS požadovaný spoločnosťami vydávajúcimi bankové karty, a je oprávnený spracovávať údaje o bankových kartách. Bezpečnosť serverov Barion je navrhnutá podľa predpisov Maďarskej národnej banky.

Ďalšie informácie a bezplatná registrácia na www.barion.com.