Správy

Bezkonkurenčná kvalita na trhu s tatami: prečo sú naše výrobky jedinečné?

Jan 19, 2024

Bezkonkurenčná kvalita na trhu s tatami: prečo sú naše výrobky jedinečné?

Pri športe je nevyhnutné používať kvalitné a bezpečné vybavenie a športové pomôcky, najmä pri bojových športoch. Puzzle tatami prémiovej kvality, ktoré sú k dispozícii v našom internetovom obchode, tieto kritériá absolútne spĺňajú. Prečo je však toto tatami lepšie ako ostatné na trhu? Poďme sa na to pozrieť bližšie!

 

1. Dizajn, trvanlivosť a kvalita materiálu

Tatami, ktoré sú dostupné u nás, sú dvojstranné, čo znamená, že obidve strany sú rovnako použiteľné a tým sa zdvojnásobuje aj ich životnosť. Vďaka dvojstrannému dizajnu, ak sa jedna strana tatami opotrebuje, stačí ju otočiť na doteraz nepoužitú stranu a je pripravená na ďalšie použitie.

Je dôležité tiež zdôrazniť, že naše tatami podložky (či už 2 cm alebo 4 cm) sú vyrobené z 100% EVA peny, ktorá poskytuje oveľa lepšiu priľnavosť a protišmykové vlastnosti v porovnaní s tatamiami z PE alebo XPE materiálu dostupnými na trhu. Vyššia hustota EVA peny zaručuje lepšiu priľnavosť, dlhšiu životnosť a lepšiu mechanickú odolnosť.

2. Výnimočná hrúbka a tlmenie nárazov

Naše tatami sú dostupné v hrúbkach 2 a 4 cm. Z nich je 4 cm verzia považovaná za zvlášť hrubú tatami, preto poskytuje výnimočné tlmenie nárazov, čím zabezpečuje vynikajúcu ochranu a pohodlie pre športovcov. To je obzvlášť dôležité pri bojových športoch a intenzívnom tréningu.

3. Inovatívna puzzle štruktúra

Tatami dostupné v S-Sport majú 10 alebo 9 zubov. Vďaka tejto štruktúre je zaručené, že sa tatami pri intenzívnom tréningu nebude posúvať. Naproti tomu tradičné podložky sú náchylné k posúvaniu, ak nie sú podopreté.

4. Protisklzový vzor ryžového zrna

Povrch našich tatami je vzorovaný ryžovými zrnami, čo výrazne zníži riziko pošmyknutia, čo je nevyhnutné pre bezpečný tréning. Tento vzor poskytuje lepšiu protisklzovosť, než najčastejšie nájdené podložky s prerušovaným rebrovaným povrchom na trhu.

5. Údržba

Tatami podložky od S-Sport sú úplne vodotesné a ľahko sa čistia (vlhkou handričkou), navyše nepleśnievajú, takže si dlhodobo udržia svoju kvalitu.

6. Okraje

V našom internetovom obchode nájdete okrem puzzle tatami podložiek aj kompatibilné okraje. Ich materiál, hrúbka a kvalita sú rovnaké ako u tatami podložiek, čiže sú vyrobené z EVA peny, majú "ryžové zrno" vzor a sú hrubé 2 alebo 4 cm.

Na rozdiel od iných predajcov my nepredávame kompletné okraje, ale okrajové diely dlhé 100 cm, ktoré sú k dispozícii na kusy. Toto je výhodné, pretože tieto okraje sú modulárne, teda ľahko sa prispôsobia vedľa seba položeným tatami podložkám v akomkoľvek tvare. Naopak, kompletne okrajené verzie pokrývajú každú stranu tatami, takže zákazník musí (!) neskôr odrezať okraje, aby mohol viacero tatami podložiek spojiť do ľubovoľného tvaru.

7. Pomer cena-hodnota

Naše prémiové puzzle tatami podložky sú nielen kvalitné a odolné, ale majú tiež veľmi priaznivú cenu, čo ich radí medzi jedny z najlepších produktov na trhu z hľadiska pomeru cena-hodnota.

Vyberte prémiovú kvalitu a bezpečnosť, vyberte naše puzzle tatami podložky!